01 ŠPECIÁLNE MENU

21.1. - 3.2.2019

Predjedlo / entree:

50g Pravý hovädzí tatarský biftek s prepeličím vajíčkom, topinkou a čerstvým cesnakom /1,3,12 
 Real beef steak tatar with quail eggs, toast and fresh garlic  

alebo / or


Polievka / soup:

0,3l Domáci slepačí vývar s trhanou sliepkou, koreňovou zeleninou a rezancami /1,3,9,12/ 
 Homemade chicken broth with shredded hen, root vegetables and noodles  
 

Hlavné jedlo / main course:

250g Pressburg teľací schnitzel so slovenským zemiakovým šalátom, petržlenovou vňaťou a citrónom /1,3,7,12/... 10,90 €
 Pressburg veal schnitzel with Slovak potato salad, parsley and lemon  
200g Ručne robené tortelliny plnené so špenátom a ricottou, preliate hlúzovkovým maslom so šalviou a strúhaný parmezán/1,3,7,12/ ... 9,90 €
 Handmade tortellini filled with spinach and ricotta, drenched with truffle butter with sage and grated parmesan   
 

AKCIA

100g DOMÁCI ZÁKUSOK + PRESSO KÁVA... 3,49 €
 DOMÁCE ZÁKUSKY PODĽA AKTUÁLNEJ PONUKYkaždý deň čerstvé  
POZNÁMKA: Na špeciálne menu sa zľavy nevzťahujú. 1 ks obal na jedlo 0,40 EUR

Polievka je v cene hlavného jedla.

Pulitzer u zlatého jeleňa, Nám. SNP 2, 811 06 Bratislava

REZERVÁCIE: 0948 169 789

 

POTRAVINOVÉ ALERGÉNY: 1/Obilniny obsahujúce lepok, 2/Kôrovce, 3/Vajcia, 4/Ryby, 5/Arašidy, 6/Sójové zrná, 7/Mlieko(vrátane laktózy), 8/Orechy, 9/Zeler, 10/Horčica, 11/Sezámové semená, 12/ Kysličník siričitý a siričitany, 13/Vlčí ôb, 14/Mäkkýše. Potravinové alergény vyšie uvedené sú bližšie popísané v smernici Komisie 2007/68/ES z 27.novembra 2007