fbpx

01 ŠPECIÁLNE MENU

21.1. - 3.2.2019

Predjedlo / entree:
  50g  Pravý hovädzí tatarský biftek s prepeličím vajíčkom, topinkou a čerstvým cesnakom /1,3,12  
  Real beef steak tatar with quail eggs, toast and fresh garlic    
alebo / or
Polievka / soup:
  0,3l  Domáci slepačí vývar s trhanou sliepkou, koreňovou zeleninou a rezancami /1,3,9,12/  
  Homemade chicken broth with shredded hen, root vegetables and noodles    
 
Hlavné jedlo / main course:
  250g  Pressburg teľací schnitzel so slovenským zemiakovým šalátom, petržlenovou vňaťou a citrónom /1,3,7,12/ ...  10,90 €
  Pressburg veal schnitzel with Slovak potato salad, parsley and lemon    
  200g  Ručne robené tortelliny plnené so špenátom a ricottou, preliate hlúzovkovým maslom so šalviou a strúhaný parmezán/1,3,7,12/ ...  9,90 €
  Handmade tortellini filled with spinach and ricotta, drenched with truffle butter with sage and grated parmesan    
 
AKCIA
  100g  DOMÁCI ZÁKUSOK + PRESSO KÁVA ...  3,49 €
  DOMÁCE ZÁKUSKY PODĽA AKTUÁLNEJ PONUKYkaždý deň čerstvé    
POZNÁMKA: Na špeciálne menu sa zľavy nevzťahujú. 1 ks obal na jedlo 0,40 EUR